Mad ud af huset

Mad ud af huset

Smørrebrødssnitter

28,-

Højbelagt smørrebrød

35,-

Franskbrød med rullepølse eller ost

35,-

Stjerneskud med 2 stegte rødspættefileter

110,-

Stjerneskud de luxe
med 2 stegte & 1 dampet rødspættefilet, rejer, cavair & salat

145,-

Pølsebord med 6 forskellige pølser, brød & smør

100,-

Frokosttallerken med fisk, kolde retter ost & sødt

130,-

Charcuteribræt med pølser, sylterier & oste

130,-

Frokost til virksomheder – Bestil senest dagen før
Her er et udpluk af nogle af vores populære retter:

  • Snitter, pr. stk. – 28,-
  • Franskbrød m/ ost eller pålæg – 35,-
  • Uspecificeret smørrebrød, pr. stk – 35,-
  • Stjerneskud – 110,-
  • Frokosttallerken – 130,-

Sprøde tarteletter med høns i asparges (2 stk.)

48,-

Klassisk rejecocktail med flütes

70,-

seranoskinke med marineret melon & flütes

68,-

Kyllingballotine med sprød chorizo & friske salater

68,-

Lakseroulade med krydderdressing

68,-

Duet af kold & varmrøget katrinedal laks med sprød tuilles

75,-

Fisketallerken med 3 af årstidens fiskespecialiteter

75,-
48,-
48,-
48,-

Krydret gullashsuppe med urter & oksekød

55,-

Gl. daws oksesteg med glaceret perleløg, grønsager, skysauce & surt

160,-

Kalvesteg stegt som vildt med surt, sødt, waldorfsalat, kartofler & sauce

160,-

Kryddermarineret svinefilet med flødekartofler, paprikasauce, friske grønsager & sæsonsalat

160,-

Langtidsstegt sødmælkskalveculotte med stegte kartofler, sæsongrønsager, grøn salat & timiansauce

170,-

Lammekølle stegt med hvidløg, hertil ratatouille, timiankartofler, sæsonsalat & skysauce

180,-

Helstegt oksefilet med pommes rissolles, ristede grønsager, sæsonsalat & rødvinssauce

190,-

Rosastegt kalvefilet med flødekartofler, bagte urter, sæsonsalat & svampesauce

190,-

Dansk oksemørbrad med krydderstegte kartofler, kålsymfoni & anissky

225,-

Krydderstegt dyrefilet med ristede svampe, sæson grønt, timian kartofler & brombærsky

275,-

Citronfromage med flødeskum & pynt

50,-

Årstidens frugttærte med vanillecremé

50,-

Hjemmelavet isrand med chokolade & friske frugter

60,-

Fransk chokoladekage med hvid chokocremé & råmarineret bær

60,-

Tunesisk mandelkage med nougatcreme & vanillepocheret ananas

65,-

Mørk chokolademoussé med bund af mandelkage

65,-

Ostebræt med 3 slags oste & syltede nødder

65,-

Menu 1

Varmrøget laks
fra Katrinedal med sennepscremé & sprød slør

***

Krydderstegt kalvefilet
med små stegte kartofler, årstidens grønsager, rødvinssauce & spicy bønnesalat

***

Fransk trøffelkage
med hvid chokoladecremé & Råsyltede bær

275,-

Menu 2

Marineret tigerrejer
på spyd med spicy æblesalsa

***

Langtidsstegt amerikansk okse
med små stegte kartofler med timian & hvidløg, bagte grønsager, tomatsalat & madagaskarpebersauce

***

Gateau Macel
med syltet ananas

275,-

Menu 3

Tunmoussé
i nye klæder med rejer, feldsalat & citroncremé

***

Sødmælks kalveculotte
med flødesauce, persillekartofler, surt, sødt & waldorfsalat

***

Hjemmelavet is
med chokoladestykker hertil friske frugter

260,-

Menu 4

Kyllingeballotine
med sprød chorizo & små salater

***

Helstegt oksefilet
med ovnstegte kartofler, årstidenssalat med frugter,
stegte grønsager & kold bearnaisecremé

***

Årstidens frugttærte
med marcipankant, friske frugter & vanillecremé

275,-

Menu 5

Koldrøget Katrinedallaks
med fennikelcrudité, peberrodscremé & krydderurter

***

Krydderstegt oksemørbrad
med små kartofler, ristede grønsager, svampesauce & bagte gulerødder

***

Chokoladechok
kage, dobbeltmoussé & syltede frugter

325,-

Frokost Buffet

(min. 10 prsoner)

Marineret sild med karrysalat & løg – Gravad laks med sennepsdressing & asparges – Kyllingesalat med bacon & oliven – Lun leverpostej med bacon & champignon – Svinemørbrad á la cremé med asier – Grøn salat – 2 slags oste med druer – Rugbrød, flütes & smør

195,-

Buffet 1

(min. 10 personer)

Krydderbagt laks
med urtecremé & små salater

***

Røget krondyrkølle
med saltbagte mandler & balsamico

***

Langtidsstegt kalveculotte
stegt med timian

***

Kold bearnaisecremé – ovnstegte kartofler

***

Pesto pasta med kerner – bagte grønsager

***

Årstidens grønne salat
med melon

***

Årstidens frugttærte
med marcipankant & vanillecremé

***

Serveret med brød & smør

280,-

Buffet 2

Varmrøget katrinedal laks – med små salater & urtecreme

***

Italieansk seranoskinke – med marineret melon & friseé salat

***

Helstegt oksefilet – stegt med grovpeber og timian

***

Ovnstegte kartofler – årstidenssalat med frugter & feta

***

Stegte grønsager – pebersauce

***

Råmarinerede grønsager – med friske krydderurter

***

Tunesisk mandelkage – med vanillecremé

***

Hjemmelavet is med chokoladestykker – hertil friske frugter

***

Serveret med brød & smør

295,-

Vælg selv Tapas

                                                 

  • Thai tigerrejer med spicy æblesalsa
  • Røget laksetatar med krydderurter & sennep
  • Katrinedal laks med mild sennepscreme & ærteskud
  • Bagt hellefisk med nøddesmør & citrus
  • Røget krondyr kølle med saltbagte mandler
  • Spansk serano med chili melon
  • Yakatori kylling med syltede rødløg
  • Kalvemedallion med middelhavskartofler (Lun) 
  • Dansk brie med devils jam
  • Digekrone med syltede nødder
  • Tunesisk mandelkage med vanillecreme
  • Panna cotta med skovbær
  • Mazarin med kokoscreme
  • Mørk chokoladekage med lakridscreme

 

Den lette 5-7 retter

Den store 7-10 retter

 

Pris

5 retter                                                            200,-

6 retter                                                            220,-

7 retter                                                            240,-

8 retter                                                            255,-

9 retter                                                            270,-

10 retter                                                          285,-