Lokaler

Lokaler

De perfekte rammer til afholdelse af jeres næste arrangement.

Signesminde Kro råder over 4 individuelle lokaler. Alle er forskellig indrettet i gammel klassisk krostil. Vores lokaler er handicapvenlige og der er adgang til handicaptoilet fra alle lokaler.

Bondestuen
Hyggeligt intim lokale med plads til max 40 gæster. Forskellige bordopstillinger er muligt.

Krostuen
Lokale i klassisk krostil, med masser af hygge og charme. Udsigt over åbne marker. Plads til max 26 gæster. Kan slåes sammen med salon II, hvilket giver forskellige muligheder for bordopstillinger mm, de perfekte rammer for en hyggelig og uforglemmelig dag.

Salon II
Lokale i klassisk krostil, med masser af hygge og charme. Udsigt over åbne marker. Plads til max 40 gæster. Kan slåes sammen med krostuen, hvilket giver forskellige muligheder for bordopstillinger mm, de perfekte rammer for en hyggelig og uforglemmelig dag.

Salen & Havestue
Vores største lokale med plads til max 130 gæster. Egen udgang til vores hyggelige terrasse og have. Udsigt over åbne marker. De perfekte rammer hvor man kan nyde velkomstdrink og kaffen i den dejlig lyse havestue. Mange muligheder for forskellige bordopstillinger.

Savværket
I samarbejde med Bøllingsø camping kan vi tilbyde, at afholde jeres næste fest i Savværket. Her er der plads til max. 80 gæster, en unik mulighed for at afholde et hyggeligt arrangement helt tæt på naturen og med masser af plads til udendørs aktiviteter.

For booking eller nærmere information om Savværket:
Bøllingsø Camping på tlf. 86865144 eller skriv på post@bollingso-camping.dk

Se mere på www.bollingso-camping.dk